top of page
Tijd voor de pauze

Tijdens elke activiteit pauzeren we even. Dan kunnen de leden een drankje of chips kopen in onze bar.

We werken hiervoor met een systeem van drankkaarten, zo hoeven leden geen cash geld mee te nemen naar de activiteiten.  We leggen de werkwijze van dit systeem graag nog een keer uit.

STAP 1 

Wil je graag een drankenkaart kopen? Breng 10 euro mee naar de activiteit. 

STAP 2 

Koop jouw kaart bij de leiding, deze is goed voor 10 consumpties.

STAP 3 

Bestel tijdens de pauze een drankje en/of chips naar keuze.

STAP 4 

Per consumptie krijg je een stempel, de leiding bewaart jullie kaarten op een  veilige plek. Is je kaart op? Dan laat de leiding dit op tijd weten en koop je gewoon een nieuwe. 

WAT HEBBEN WE IN DE AANBIEDING

In onze bar zijn verschillende soorten frisdranken ver​krijgbaar. Cola, Fanta, Ice Tea, Gini en Sprite. Verder is er ook plat- en bruiswater. We steunen ook het goede doel. In onze bar zijn 4 soorten fruitsappen van Oxfam Wereldwinkel te koop. 

Alcohol wordt, ook door de oudste groep, niet geconsumeerd tijdens of na activiteiten of in algemene KLJ context. Op kamp mogen alleen de leden van de Trotters die ouder zijn dan 16 jaar, 1 alcoholische consumptie drinken wanneer ze dat wensen. 

Verder hebben we diverse soorten chips en in de zomer al eens een ijsje. Alle drankjes / snacks hebben een waarde van één vakje op jouw drankkaart. 

HOEVEEL VAKJES HEB IK NOG OP MIJN KAART?

Wil je graag weten hoeveel vakje je nog op je kaart hebt? Enkele keren per jaar krijg je in de e-mail nieuwsbrief een overzicht van het aantal plaatsjes dat je nog hebt op je kaart. Wil je tussentijds even een check up? Mail naar fenna@kljputte.be of vraag ernaar tijdens een activiteit. 

HOE LANG IS MIJN KAART GELDIG?

Een drankkaart is zo lang geldig als nodig. Zolang er lege vakjes zijn kan je ze gebruiken. Zijn de 10 vakjes op? Dan koop je gewoon een nieuwe. 

Heb je aan het einde van het jaar nog vakjes over? Geen paniek, de kaarten gelden over de werkjaren heen. 

BROERS EN ZUSSEN

Zit je samen met je broer of zus op de KLJ, dan kan je ervoor kiezen om samen één drankkaart te kopen. Weet dan wel dat deze sneller vol is. 

bottom of page