top of page

WIE ZIJN WE / WAT DOEN WE?

KLJ Putte is een jeugdvereniging die fijne activiteiten organiseert voor kinderen en jongeren vanaf 6 jaar. KLJ staat voor Katholieke Landelijke Jeugd. Bij ons is iedereen welkom. Hier kan je zalige avonturen beleven, nieuwe uitdagingen aangaan en een heleboel vrienden maken! De vrijdagavonden zijn goed gevuld met gevarieerde activiteiten: zo spelen we wel eens een dorps- of bosspel, een quiz of gaan we op uitstap.

Onze leden zijn verdeeld in 4 groepen:

- Petotters: 1e, 2e en 3e leerjaar

- Kadodders: 4e, 5e en 6e leerjaar

- Trotters: 1e en 2e middelbaar

- Spotters: 3e middelbaar tot...

De activiteiten vinden plaats op vrijdagavond om de twee weken (één week wel, één week niet).

Voor de Petotters en de Kadodders is dat van 19:00u tot 21:00u en voor de Trotters en de Spotters van 19:00u tot 21:30u.

Elke jaar gaan we in de zomer 10 dagen op kamp. We organiseren ook een spaghettidag en een ontbijtbuffet. Voor foto’s en meer info over onze vereniging kan je terecht op onze Facebookpagina!

 

START ALS LEIDING

KLJ Putte gaat op zoek naar nieuwe leiding! Ben jij 16 jaar of ouder en klaar voor een uitdaging? Dan zoeken wij jou! Geef ons snel een seintje en word leiding van een beestige bende! Als leiding ga jij aan de slag als animator tijdens onze activiteiten! Je bent samen met een jong en enthousiast team het brein achter deze groeiende jeugdbeweging. Bij KLJ Putte beleef je fantastische en spannende momenten! De leidingsgroep bestaat uit 9 actieve jongeren die wel wat hulp kunnen gebruiken! Ben jij de persoon die wij zoeken? Aarzel niet om ons te contacteren!

bottom of page