top of page

Jaarlijks organiseren we vele evenementen!  Zo vullen we onze kas een beetje en kunnen we leuke activiteiten organiseren voor de leden, onze daguitstap op kamp organiseren,...

Bovendien werken we samen met andere verenigingen ter ondersteuning van evenementen in onze gemeente, denk maar aan de Ronde van Putte. 

Check deze pagina en onze Facebookpagina voor de aankondigingen van deze niet-te-missen data! 

Ronde van Putte

Naar jaarlijkse gewoonte is KLJ Putte aanwezig op de Ronde Van Putte, een initiatief van Jeugdhuis Kaktus. Dit jaar vindt de Ronde plaats van 19 tot 24 augustus. Je vindt ons elke dag van 19 tot 21 uur op een andere plek in het dorp, waar we superleuke activiteiten organiseren! Pleinspelen, knutselen, photobooth,... Het komt allemaal aan bod!​

- Maandag - Gravenhoek

- Dinsdag - Kapelstraat
- Woensdag - Witte wijk
- Donderdag - Spoelstraat
- Vrijdag - Industriepark Klein Boom
- Zaterdag - Ixenheuvel

021D0F33-D60A-4A23-9B6A-141CB8C7C972.jpeg
Spaghettidag

Schrijf het in je agenda, op zondag 27 september 2020 geurt Putte opnieuw naar spaghetti! Dan kan je in de parochiezaal van Putte komen proeven van overheerlijke spaghetti bolognaise, croque monsieur, croque madame of een croque KLJ. Als dessert kan je ook een Gijsje eten, dat is ons exclusieve KLJ-spaghetti ijsje.

 

Je kan komen eten tussen 11:00u en 20:00u en hoeft niet op voorhand te reserveren. Tenzij je met een grote groep komt (10 personen of meer), dan vragen we u om een richtuur en het aantal personen door te geven via hallo@kljputte.be of via de leiding.

spaghettidag 7.jpg
Klj in t Putteke van de Winter

Ieder jaar organiseert KLJ Putte een winteravond waarvan de opbrengst integraal naar de lokalen gaat. 

Iedereen is er welkom! Vanaf 21u spreken we af voor een gezellige babbel en een hartverwarmend drankje aan onze vuurkorven.

 

21 december 2020.

Wat te verkrijgen? Warme choco, jenever, cava, frisdrank, zware bieren, soep, marshmallows, nagelke klop en heel veel liefde!

winter.PNG
Snoepverkoop

Ook in 2020 gaan we weer op pad om lekkere snoepjes en KLJ-balpennen te verkopen. We combineren dit elk jaar met een activiteit. De exacte datum volgt later.

Iedereen kan op voorhand zakjes snoep en balpennen bestellen. Een zakje snoep is €3, een KLJ-balpen €2. De persoon die de meeste bestellingen kan doorgeven (dus het meeste verkoopt) wint een exclusieve KLJ-goodiebag. Verkopen en promoten is dus de boodschap!

Klik op deze link en geef door hoeveel zakjes en balpennen jij hebt verkocht. De zakjes zullen klaarstaan op de snoepverkoop-activiteit.

17190527_1445757425497313_17301635269106
Ontbijtbuffet

Op zondag 19 april 2020 organiseren we van 8u tot 12u weer ons jaarlijks ontbijtbuffet. Het buffet bestaat uit pistolets, sandwiches, croissants, eitjes, spek, fruit, yoghurt, ruime keuze aan beleg, koffiekoeken, appelsiensap, koffie, thee, huisgemaakte dessertjes en zoveel meer. Om praktische redenen vragen we om op voorhand in te schrijven via deze link waarbij je vermeldt in welke shift jullie graag komen ontbijten. 

De ochtend is verdeeld in 2 shiften: 

- van 8u tot 10u

- van 10u tot 12u

Bovendien is alles à volonté, dus schrijf je in en smullen maar!

ontbijt 6.jpg
bottom of page