Elk jaar gaan we met de volledige groep 7 dagen op kamp, elke groep doet onderling ook één weekend per jaar.
Alle info hieronder! 

OP WEEKEND

Ieder jaar gaan we op weekend. Elke groep gaat dan 2 nachten ergens in onze regio overnachten.

Schrijf je nu al in! De praktische informatie volgt ongeveer 2 weken voor vertrek.

Je betaalt 25 euro inschrijvingsgeld, bij voorkeur via ons bankrekeningnummer BE20 7332 2900 0256 met vermelding van: 'weekend + naam'

PETOTTERS EN KADODDERS

14-15-16 FEBRUARI 2020

LOCATIE VOLGT NOG

TROTTERS EN SPOTTERS

13-14-15 MAART 2020

LOCATIE VOLGT NOG

SCHRIJF JE IN VOOR HET WEEKEND

OP KAMP

Op kamp gaan met KLJ Putte is dikke fun! Een week lang trekken we naar ergens in België: van de kust tot de Ardennen, KLJ Putte vind je overal! Daar spelen, slapen en eten we. Het kamp vindt elk jaar plaats gedurende een week tussen 11 en 21 juli en natuurlijk doen we dit telkens in thema. In de jungle, KLJ Tevéé, Rock Leopoldsburg,... Welke data het dit jaar zullen worden delen we van zodra dit vastligt.

ALLE INFO IN EEN BOEKJE EN EEN PRESENTATIE

Vlak voor de laatste activiteit van ​april worden alle ouders en leden verwacht in onze lokalen. Dan wordt het kampthema en de locatie bekend gemaakt. Ook alle praktische info over vervoer, bagage,... krijg je dan mee. De kampdata van 2020 kunnen we jullie wel al meedelen: voor alle groepen is het kamp van 12 tot 19 juli. 

Enkele weken na het kampinfomoment zullen de kampboekjes er zijn. Ben je ingeschreven via de site? Dan krijg je een kampboekje mee naar huis. Hierin staat alle praktische info over het kamp. Bekijk het kampboekje van het kamp 2019 hier

ALLES OP DE CAMION

Elk jaar op 10 juli gaat alle bagage op de camion. Alle leden komen dit jaar tussen 17.00 en 17.30 hun bagage brengen naar de KLJ. De camion brengt alles de volgende dag naar het kamphuis. 

IEDEREEN OP KAMP

Iedereen heeft recht op een mooie en fijne zomer! Daarom is ons kamp een open kamp. Ook niet-KLJ'ers mogen mee met ons op kamp. Wil je hier meer info over? Twijfel dan niet en neem contact op met ons!

PETOTTERS EN KADODDERS

14-15-16 FEBRUARI 2020

MORKHOVEN

TROTTERS EN SPOTTERS

13-14-15 MAART 2020

LOCATIE VOLGT NOG

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now