top of page

DAAROM MOET JIJ MEE VLIEGEN OP KAMP

Mooi weer, zon en het is al bijna juni. Dat doet ons verheugen op een zomer vol KLJ! Nog niet ingeschreven voor ons kamp? Wij overtuigen je nu om mee te gaan met KLJ Airlines!
1. We gaan met een privé bus

Nog nooit vertrokken we zo poepchic op kamp. We reizen dit jaar met onze eigen privébus. En jawel sfeer verzekerd! Studio KLJ Putte zal sowieso aanwezig zijn!

2. Petotter? Je krijgt twee dagen extra kamp!

Cadeautje! Dit jaar gaan de Petotters extra lang op kamp. Heel de KLJ samen uit samen thuis. Gezellig toch? We zijn dus allemaal op kamp van 12 tot 18 juli 2018.

3. Ons kamphuis is cooler dan ooit!

Ja, we weten het. We zijn een krak in het uitkiezen van kamphuizen… en we zeggen het elk jaar. Maar dit jaar is het echt zo: ons kamphuis is zo nice dat elke vlieger spontaan even halt houdt boven Westouter om een kijkje te nemen. We logeren in een oud klooster in het midden van een oud dorpje en aan de rand van de natuur. Wil je graag een kijkje nemen in ons kamphuis. Klik dan hier.

4. Je vliegt mee met KLJ Airlines!

Jawel we vliegen dit jaar door de lucht. De piloten en stewardessen van KLJ Airlines zullen er voor zorgen dat je een zalig kamp beleeft. Je zal in de wolken zijn!


5. Er is top-catering aan boord

Bij KLJ Airlines krijg je maaltijden om u tegen te zeggen. Onze kookouders zorgen ook dit jaar voor echte first class catering.


6. Je moet niet sleuren met je bagage

…want; alles gooien we al 10 juli op de camion. Dan spreken we af aan ons KLJ lokaal in Putte. Alle bagage gaat dan op de camion die alles netjes naar het kamphuis vervoert. De Kadodders en Trotters nemen dan ook hun fiets mee!


7. Iedereen is welkom aan boord!

Heb jij vriendjes of vriendinnetjes die ook graag mee op kamp gaan? Twijfel niet om ze mee in te schrijven! Ons kamp staat open voor iedereen!


8. Volg KLJ Airlines online

Onze vliegreis zal ook te volgen zijn via social media! Check onze facebookpagina voor updates. Gebruik #kljairlines op twitter of Instagram! Overtuigd om mee te gaan? Bestel dan snel jouw vliegtickets via hier . Na je inschrijving ontvang je een boardingpass in je mailbox! Ook alle praktische info vind je op onze website. Vragen? Stuur ons een berichtje of mail naar hallo@kljputte.be . Tot in de lucht!

27 weergaven
bottom of page